Al teu costat en la tria educativa

El Departament d’Educació impulsa Al teu costat en la tria educativa, un projecte d’informació i orientació acadèmica virtual que vol ajudar l’alumnat i les seves famílies en la tria dels ensenyaments postobligatoris i de l’itinerari educatiu.

Els i les alumnes, sobretot en els canvis d’etapa educativa, necessiten d’acompanyament per triar entre les diferents opcions formatives; els cal la informació i orientació que obtenen de l’assessorament del professorat i dels orientadors dels centres i d’esdeveniments com el Saló de l’Ensenyament, suspès a causa de la Covid-19.

És també amb l’objectiu de buscar noves formes de comunicació que el Departament d’Educació posa en funcionament aquest servei d’informació virtual, complementari de la tasca que ja es fa des dels centres educatius. El nou canal ofereix un servei d’orientació acadèmica personalitzada a través d’un llenguatge i formats virtuals pensats per a alumnes a partir de 16 anys.

Trobareu vídeos animats dels possibles itineraris formatius, presentacions dels ensenyaments fetes per especialistes de cada matèria i la possibilitat de fer-los consultes en línia, vídeos explicatius sobre les diferents disciplines i tota la informació del web Estudiar a Catalunya, preguntes freqüents que sorgeixen a l’hora de triar els estudis futurs i novetats per al curs 2020-2021 i les dates d’interès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>