23 d’abril: Per què m’hauria agradat comprar aquests llibres per a la biblioteca de l’escola el dia de Sant Jordi?

Des de l’Associació de Mestres Rosa Sensat segueixen fent costat a totes aquelles persones que, ara més que mai, volen dedicar un temps a la reflexió i l’escolta activa. A compartir, encara que sigui de manera virtual, una estona amb altres mestres, professors i famílies per comprendre’ns i adquirir eines o idees que ens facin veure oportunitats a la situació que vivim o, si més no, ens ajudin a fer-la més senzilla. Aquest 23 d’abril podeu gaudir d’aquesta magnífica conversa amb Amàlia Ramoneda i Mariona Trabal.

Per què m’hauria agradat comprar aquests llibres per a la biblioteca de l’escola el dia de Sant Jordi? Criteris de selecció de llibres per a infants.

Com connectar-s’hi? Molt fàcil: només has de tenir accés a un usuari d’Instagram, seguir el compte de l‘Associació de Mestres Rosa Sensat i connectar-te a l’hora del directe!

Accedeix al calendari de converses aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>