Què és l’hora del cafè

Un espai de trobada i reflexió que permet dialogar i intercanviar experiències al voltant de l’educació dels fills.

L’hora del cafè és un espai de trobada entre famílies, on el que es pretén és que mares i pares puguin intercanviar experiències del dia a dia i reflexionar sobre temes d’interès relacionats amb els seus fill/es i l’educació parental.
 
Aquest espai es realitza tot fent un caferet i una pasteta finançat per l’AMPA de l’escola; d’aquesta manera es genera un clima distés i col·loquial al mateix temps que es potencia el suport entre el grup d’iguals i s’enforteixen vincles de relació.

No està pensat com un espai en què un expert fa una exposició sobre un tema i la resta escolten, que pot ser és al que estem més acostumats, sinó que es pretén potenciar la reflexió i el debat a través de la participació activa dels assistents mitjançant dinàmiques, debats, cinefòrum…
Les sessions es porten a terme gràcies a la col·laboració de diferents professionals disciplines (mossos d’esquadra, professionals de Sanitat, professionals del Servei educatiu…) fent d’aquesta manera un treball xarxa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>