VIIè English Day al Pla d’Urgell

Emmarcat dins les activitats de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d’Urgell, en la seva 22a edició, el pròxim 31 de maig de 2019 tindrà lloc el VIIè English Day. L’activitat reunirà l’alumnat dels centres educatius de primària de la comarca per tal de desenvolupar tot un seguit d’activitats en llengua anglesa. L’horari serà de 10.00 a 15.30 h i el lloc, el pavelló esportiu 19 de març de Mollerussa.

Aquesta iniciativa l’organitza el seminari d’especialistes de llengua anglesa i compta amb la col·laboració d’alumnat de secundària que dóna suport a cadascuna de les proves. L’objectiu, a banda de afavorir la coneixença de l’alumnat que hi participa, és posar en valor la llengua anglesa com a vincle de comunicació per assolir objectius de manera colaborativa per part dels equips heterogenis formats per al’alumnat de diferents centres educatius d’origen.

Hi participen uns 400 nois i noies de primària i uns 30 de secundària. Entre les proves a realitzar s’hi troben: Photocall, Pictionay, Run and guess, Let’s play, Questions and answers, Karaoke….

La trobada clourà amb una flashmob preparada des dels diferents centres.

Passeu una diada agradable gaudint en anglès!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>