Setmana Sense Soroll

Coincidint amb l’últim dimecres d’abril, la setmana del 26 d’abril al 2 de maig se celebra la Setmana Sense Soroll. La celebració d’aquest dia prové d’una iniciativa del Center for Hearing and Communication (CHC), que, l’any 1996, va establir aquest esdeveniment anual per sensibilitzar i encoratjar la població a fer alguna cosa respecte del soroll i de la contaminació acústica que afecta el nostre dia a dia.

Us animem que us adheriu a la Setmana Sense Soroll 2021 i realitzeu accions amb els vostres alumnes que els ajudin a reflexionar sobre els efectes de la contaminació acústica sobre la nostra salut i també  sobre la salut auditiva. Com anem de soroll al centre? Podem fer una diagnosi de si produïm més soroll del que caldria? Quins efectes negatius té el soroll en nosaltres? I el barri, se’n preocupa? Què podem fer per conscienciar i actuar?

Al web de la SSS2021, trobareu un seguit d’accions i activitats programades, i el formulari d’adhesió a la Setmana Sense Soroll.

Al bloc d’EV Lleida, trobareu una selecció de propostes i recursos educatius perquè pugueu adherir-vos a la #SSoroll2021 i treballar aquest tema amb els vostres alumnes.

Recordeu les etiquetes #escolaverda #EscolesVerdes si publiqueu les vostres accions a les xarxes socials!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>