Pla Mòbils.edu

El Pla Mòbils.edu és un pla del Departament d’Educació, liderat per la Direcció General d’Innovació, Recerca i Cultura Digital, que impulsa l’ús de dispositius mòbils (telèfons mòbils i tauletes) com a tecnologies educatives integrades en les pràctiques d’aula perquè els alumnes adquireixin la competència digital  i millorin en la resta de competències.

El pla vol aprofundir en la potencialitat de les tecnologies digitals al servei de l’aprenentatge i, alhora, donar resposta a la preocupació social creixent al voltant de l’ús de la tecnologia mòbil. És per això que el pla farà partícips les famílies, els centres, els professors, els alumnes i els agents educatius de l’entorn.

L’actuació del Departament d’Educació pretén que els centres utilitzin la tecnologia digital i, especialment, els dispositius mòbils, com a eina educativa estratègica per al desenvolupament curricular, el treball competencial, l’educació inclusiva, l’acció tutorial i la gestió de la convivència i de les relacions humanes per promoure l’èxit educatiu.

D’aquest Pla sorgeix el programa d’innovació  Mòbils.edu

El Programa s’emmarca en els següents àmbits definits per la Comissió d’Innovació del Departament:

  • Àmbit 1: metodologies i recursos per a la millora de l’ensenyament i aprenentatge.
  • Àmbit 2: organització i gestió educativa.
  • Àmbit 3: relació i cooperació amb la comunitat educativa i l’entorn.

Llistat de centres admesos en el programa

Al Pla d’Urgell hi ha una escola adherida al programa, l’Escola M. Ignasi Peraire de Mollerussa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>