Els infants i adolescents de Mollerussa creen la vacuna del bon tracte per celebrar el Dia Universal de la Infancia

El dia 20 de novembre, el  Centre Cultural va acollir l’acte de celebració del Dia de la Infància que enguany ha tingut com a eix la presentació d’una vacuna de la pau i el bon tracte que s’ha elaborat per lluitar contra el “virus de la violència”. Es tracta d’un remei “que no es pren, sinó que es pensa”, segons recull el manifest que s’ha llegit en l’acte i que ha servit per reclamar l’atenció de l’administració i dels responsables educatius al voltant dels drets dels infants, els quals s’han compromès a mantenir-ne l’efectivitat tot el curs.

Entre les peticions que recull el manifest, hi ha la demanda de potenciar l’educació emocional als centres educatius així com aconseguir tenir una normativa que reguli  la discriminació i la violència i que els professionals vetllin pel seu acompliment. L’acte ha estat el tancament d’una activitat que s’ha dut a terme a cada centre educatiu. L’acte ha estat promogut per la regidoria de Benestar Social, Ciutadania i Infància dins el Pla Educatiu d’Entorn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>