DRAPS amb els infants d’Educació Infantil i Cicle Inicial

 

Prop de 2.000 infants d’Educació Infantil i Cicle inicial de 19 centres educatius de la comarca del pla d’Urgell gaudiran de les representacions de l’obra de teatre DRAPS a càrrec de La Guilla Teatre. En total es duran a terme 15 representacions d’aquesta obra en diferents poblacions de la comarca entre el 18 de gener i el 25 de febrer.

L’activitat  s’emmarca en la 22a edició d’activitats de Dinàmica Educativa Comarcal 2018- 2019, que s’organitza any rere any des de el Consell Comarcal i el Servei Educatiu del Pla d’Urgell.

Draps és una proposta molt visual, amb poca paraula i amb una una presència sonora i musical molt suggestiva. Els titelles i objectes animats en són els protagonistes.

Una història basada en el plaer de la descoberta i la curiositat, que són motor per a l’aprenentatge dels infants.

Draps, el protagonista de l’espectacle, un titella de drap, troba nous elements del món que l’envolta a cada pas de la història. Una aventura on el cicle vital n’és l’eix, i en Draps deixa de banda la por al desconegut per gaudir del plaer de conèixer.

Enllaços relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>