VI ENGLISH DAY

 

El proper dia 11 de maig de 2018 es durà a terme, dins les activitats de Dinàmica Educativa del Pla d’Urgell, el VI English Day.

Aquesta activitat, adreçada a l’alumnat de Cicle Superior  dels Centres Educatius del Pla d’Urgell, aplegarà un total de 317 nens i nenes.

La jornada, que es desenvoluparà al Pavelló esportiu de Mollerussa de 10.00 a 15.30, vol promoure l’ús i el coneixement de la llengua i la cultura anglesa en una jornada lúdica i de convivència entre l’alumnat de la comarca.

Les diferents activitats preparades,  Karaoke, T-shirts, Photocall, Running dictation, Escape park, Questions and answers, Let’s play, Pass the word, Pictionary, pretenen posar en pràctica coneixements i aprenentatges referents  a la llengua anglesa mitjançant el joc i a través de la comunicació verbal.

La jornada, que és organitzada des del Seminari d’especialistes de llengua anglesa del Pla d’Urgell, rep el suport d’alumnes de secundària de l’ INS La Serra, l’INS Terres de Ponent i La Salle.

A l’acabar es lliurarà certificats a tots els alumnes participants.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>