7a TROBADA ESPORTIVA ESCOLAR DE PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA DEL PLA D’URGELL

 

Aquest mes d’abril s’ha celebrat a Mollerussa,  la setena Trobada Esportiva Escolar de Primària i de Secundària del Pla d’Urgell.

Enguany s’ha realitzat  el dia 20 d’abril per l’alumnat d’educació primària i el 25 d’abril  per l’alumnat de secundària al complex poliesportiu municipal de Mollerussa.

Aquesta  trobada emmarcada dins de les Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal, està organitzada pel professorat del Seminari  d’Educació Física dins del Pla de Formació de Zona 2017-2018, amb la col·laboració del Consell Esportiu del Pla d’Urgell i l’Ajuntament de Mollerussa.

Es tracta de compartir experiències, entre el professorat especialista, les quals proposen diferents activitats a l’alumnat,  l’eix vertebrador de les quals és sempre l’activitat física i esportiva.

Pel que fa a la Jornada de Primària, amb una participació total de 460 alumnes,  les activitats organitzades  han estat: aeròbic, dodgeball, atletisme, camp de futbol i paintball.

Els diferents centres i escoles d’educació primària  que hi han estat presents són: escola Mare de Déu de l’Horta, ZER El Romaní, escola Ramon Farrerons, escola Joaquím Palacín, col·legi El Carme, ZER Riu d’Ondara, escola Pompeu Fabra, ZER Vent Serè, ZER Plaurcén, escola Les Arrels, escola El Sitjar, escola Mestre Ignasi Peraire,escola Sant Miquel, escola Marinada,escola Minyons d’Urgell, ZER Pedrera, escola Francesc Arenes, escola Alba i CEE Siloé.

Per altra banda, els centres de Secundària participants han estat l’ Institut Terres de Ponent, Institut La Serra i La Salle., amb un total de 300 alumnes (la totalitat de l’alumnat de 1r de la ESO escolaritzat al Pla d’Urgell).

Durant el matí i en forma de rotacions de 30 minuts, l’alumnat ha pogut practicar des d’esports més clàssics (voleibol, futbol sala), a esports menys habituals (hoquei sala), esports tradicionals (bitlles catalanes), activitats dirigides (ball esportiu) i activitats lúdiques i de lleure (grans jocs i frisbee).

El professorat del Seminari d’ Educació Física ha comptat amb l’alumnat del Cicle Superior d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives de l’Institut Joan Oró de Lleida, els quals han estat encarregats del monitoratge.

La jornada ha comptat amb la visita del Representant Territorial de l’Esport a Lleida, Sr. Joan Segura,  de la Regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Mollerussa, Sra. Mònica Segués, del regidor d’esports Sr. Bernat Diaz, del president del Consell Esportiu del Pla d’Urgell Sr. Ramon  Parramon i de la inspectora del Departament d’Ensenyament Sra. M. Dolors Sans.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>