Aprendre a viure i conviure

Compartim amb vosaltres la següent informació referent a l’espai COMviure creat entre la Comissió de Convivència del CEB i el CRP de Les Corts:

El programa COMviure té per objectiu aportar reflexió i eines per a l’elaboració del marc de convivència del centre. Els documents de referència i recursos poden contribuir a la construcció d’una base de seguretat socioemocional i un bon ambient en els centres escolars que afavoreixi que tot l’alumnat aprenguin més i millor, amb una vivència de l’aprenentatge i la convivència enriquidora, plaent i compromesa amb el món en què vivim.

Es posen a l’abast orientacions i recursos al voltant de vuit eixos: acompanyament socioemocional, drets humans i ciutadania global, cultura de pau: mediació i pràctiques restauratives, interculturalitat, democràcia i participació, perspectiva de gènere, acollida, i orientació i tutoria.

L’espai vol promoure una perspectiva interseccional, on tots els àmbits estan interconnectats i es complementen, per això cada un dels eixos incorpora una mirada transversal i interrelacionada amb el conjunt.

Podeu trobar més informació al següent enllaç: https://serveiseducatius.xtec.cat/lescorts/comviure/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>