Les butxaques del mar – P3

Descripció
La lluna viu al cel, feliç. Quan els nens, les nenes i els peixos se’n van a dormir es desperta per sortir a jugar amb els estels que volen entre els núvols. Del cel estant, li agrada mirar el mar: els peixos que mouen la cua contents, mirar les petxines presumides que neden entre les onades, les estrelles de mar, que miren les del cel… però… mai ha baixat a l’aigua, no sap nedar!!! Un bon dia… Li cau la seva cullera dins el mar, amb la que esmorza cada dia i voldria recuperar. Haurà de baixar a buscar-la i endinsar-se en el misteriós món de les onades!!!

Objectius

  • Treballar el mar i els seus elements, observar-los en fotos, pintar-los, poder-ne tocar de veritat (petxines, cavallets de mar, estrelles de mar…).
  • Treballar la màgia de la lluna, la podem mirar cada nit des de la finestra, però a vegades… no la veiem!! què passa quan no hi és? Observar com creix i com desapareix.
  • Respecte, empatia, el conèixer l’altre…
  • També podem treballar la part plàstica del conte, la faldilla amb butxaques, el collaret de peixos, culleres de colors….

Nivell
Educació infantil – P3

Calendari

Pendent de concretar
Entre 45 min i 1 hora per sessió.

Formulari d’inscripció