JORNADES D’INNOVACIÓ PEDAGÒGICA: Una mirada calidoscòpica

Les Jornades d’Innovació Pedagògica, una mirada calidoscòpica volen ser una mostra de la innovació i la renovació educativa que s’ha fet, que s’està fent i que es vol fer al nostre país, amb els veritables experts en innovació, mestres i professorat, com a protagonistes.

El Departament d’Ensenyament vol, amb aquesta jornada, difondre i compartir aquelles línies d’actuació relacionades amb la innovació als centres educatius per tal d’afavorir-les, potenciar-les i proporcionar el reconèixement adient. A més a més, vol donar a conèixer els projectes i les pràctiques educatives d’èxit que diversos centres de tot Catalunya porten a la pràctica amb l’objectiu de fer-les arribar a la Comunitat Educativa.

Aquests pràctiques educatives mostraran processos de canvi consolidats o en procés de consolidació en algun dels següents àmbits: Aules, Organització de Centres i Connexions amb l’entorn.

La jornada també comptarà amb espais de contrast i debat on hi participaran professionals del món educatiu que aportaran la seva visió sobre la innovació i sobre quin ha de ser el paper dels agents del canvi i la interrelació que s’estableix entre innovació, qualitat i  equitat.

Volem parlar d’innovació, i volem fer-ho a partir d’una diversitat d’experiències, de camins i de recorreguts que ofereixin algunes respostes, però que, sobretot, generin noves preguntes que ens serviran per millorar.

Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>