#joemquedoacasa

En el context de pandèmia en el que estem immersos, us recordem que a l’apartat del Mai Tant tenim a disposició  activitats i recursos per a fer des de casa. Aquestes activitats estan pensades per conèixer les Valls d’Àneu, la seva situació, l’entorn de muntanya i el seu patrimoni natural i cultural. Aquests dies de teletreball dedicarem temps a revisar-lo i actualitzar-lo. Igualment habilitarem un espai on penjar recursos interactius que de ben segur aquests dies de confinament aniran sorgint i seran prou interessants de conèixer!

Desitgem que aquesta situació en la que estem passi el més ràpid possible i amb les menors conseqüències possibles.

Encara que estem en #joemquedoacasa us desitgem un feliç equinoxi de primavera! Avui si ens situessin a sobre de la línia de l’Equador haguéssim vist sortir el Sol exactament per l’est i pondre’s exactament per l’oest. També és el dia en que hi ha les mateixes hores de dia que de nit! I tenim la costum de celebrar l’arribada de la primavera! A partir d’ara els dies seran cada vegada més llargs i les nits més curtes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>