Publicació dels materials educatius Piroslife

Al bloc PirolsLife-l’Ós Bru dels Pirineus ja podeu trobar les propostes d’activitats per treballar amb alumnes d’educació infantil i cicle inicial de primària.
Enguany el grup de treball està treballant en la proposta d’activitats dirigides als cicles mitjà i superior de primària. Totes les activitats compten amb un material de suport que podeu demanar als centres de recursos del Pallars Sobirà, Pallars Jussà., Alta Ribagorça i Val d’Aran.

PirosLife- l'Ós Bru dels Pirineus
PirosLife- l’Ós Bru dels Pirineus

Aquestes activitats neixen al voltant del projecte europeu PirosLife que pretén, entre d’altres objectius, assentar la població d’ós bru a la nostra serralada. Aquest objectiu està directament relacionat amb la conscienciació i sensibilització ambiental i per això s’han elaborat aquestes propostes que aprofiten aquesta espècie emblemàtica per donar a conèixer el patrimoni natural i social del Pirineu.

El material ha estat coordinat per la Càtedra d’Educació i Patrimoni Immaterial del Pirineu de la Universitat de Lleida, elaborat per la empresa Obaga Serveis ambientals, i assessorat per les mestres i els mestres del Pallars sobirà i Pallars Jussà, els centres de recursos del Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Alta Ribagorça i Val d’Aran i pel Camp d’Aprenentatge de les Valls d’Àneu i Entorn d’Aprenentatge de Tremp.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>