La classe Sant Jeroni fica els peus al riu Llobregat

El 13 d’abril  l’alumnat de la classe “Sant Jeroni” de 4t de primària de l’Escola La Sínia de Molins de Rei ha anat a la zona del pont de Can Baruta per fer la descoberta i l’anàlisi del Riu Llobregat. Després d’una breu introducció s’han organitzat en petits grups per fer una descoberta en tres parts:.

• investigar la qualitat de l’aigua a partir de de la transparència, olor, color i temperatura. També han obtingut altres dades com amplada, velocitat, cabal i característiques de la llera.

• identificar la vegetació de ribera i analitzar els impactes antròpics presents

• capturar i identificar invertebrats aquàtics per tal de conèixer l’estat de conservació de l’aigua a partir de l’índex biològic obtingut També han observat i registrat nombrosos ocells aquàtics amb allarga vistes i prismàtics.

Han demostrat ser un grup molt participatiu i amb moltes ganes d’investigar i conèixer el riu Llobregat. En la següent investigació coneixeran el naixement del riu Llobregat. Que gaudiu molt de la descoberta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>