Investiguem les comunitats vegetals a Collserola

Els alumnes de 5é de l’Escola Benviure de Sant Boi de Llobregat han realitzat els dies 26 i 29 d’octubre l’activitat “Investiguem les comunitats vegetals” a la vall de La Rierada.

En la introducció al seu treball científic han aportat força comentaris i molt interessants per recolzar les seves hipòtesis de treball. S’han organitzat en grups de treball i s’han dividit pels dos vessants de la riera de Vallvidrera. Allà han pres mesures ambientals com temperatures, humitat, intensitat de llum, velocitat del vent i orientació.

A continuació i un han fet un petit inventari de les plantes més representatives de cada vessant.
Posteriorment han posat en comú les dades de camp i han pogut comprovar que gairebé totes les seves hipòtesis es complien i que l’orientació dels vessants influeix notablement en les comunitats vegetals que han pogut identificar. Utilitzant els programes de suport  disponibles al nostre web han pogut elaborar gràfics per comparar els dos vessants.

Han demostrat que tenen molt bones maneres com a científics!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>