PRIMERA ACTIVITAT PRESENCIAL PROJECTE ENTORN

Avui hem realitzat la primera activitat presencial del Projecte entorn 2019-2020.

Hem començat amb els alumnes de 5è i 6è de l’escola Princesa Làscaris de Casserres. Al llarg d’aquesta setmana també anirem a Montmajor, amb les i els alumnes de cicle mitjà i superior de l’escola Gira-sol, els alumnes de cicle superior de l’escola Sant Llorenç de Guardiola de Berguedà i les i els alumnes de 5è de l’escola de Gironella. Finalment, a principis de la propera setmana, acabarem aquesta primera activitat amb els alumnes de 6è de l’escola Galceran de Pinós de Bagà .

En aquesta primera sessió  marquem l’itinerari que prèviament han dissenyat a l’escola amb el programa Land. Creem la ruta i la guardem per utilitzar-la com a guia el dia de la sortida. També fem una pràctica per veure com funciona el GPS, les càmeres de fotos i de vídeo per així poder-les utilitzar de la millor manera quan anem a fer els diferents itineraris dissenyats.

ESCOLA PRINCESA LÀSCARIS


ESCOLA SANT LLORENÇ


ESCOLA GIRA-SOL


ESCOLA DE GIRONELLA


ESCOLA GALCERAN DE PINÓS


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>