Trobades de coordinació

Els CdA / EdA informaran de les dates de les trobades de coordinació amb els centres en el full d’acceptació de les estades i sortides que genera l’aplicació d’inscripció CAMPS.

La direcció del centre garantirà el moment de comunicació amb el CdA / EdA i procurarà que el professorat tutor del grup o professor de l’àmbit curricular assisteixi a la trobada de coordinació per planificar la implementació de l’estada i l’avaluació.

Atès que els CdA / EdA treballen conjuntament amb els centres educatius, les trobades de coordinació es consideren sessions de treball naturals del funcionament dels CdA / EdA i és per això que d’acord amb la normativa de formació no generen certificació.

Preparació de l’estada

El CdA/EdA us oferirà propostes en quant a l’oferta, d’un o més models de treball previ a realitzar al centre abans dels dies de l’estada, així com models de treball posterior. En cas que el vostre centre tingui alguna altra proposta diferent pel què fa a la preparació o al treball posterior, la trobada de coordinació és el moment de comunicar-ho i d’acordar quins treballs es portaran a terme.

Des de la trobada de coordinació fins a l’inici de l’estada, i especialment durant els dos mesos anteriors, es farà el seguiment, la concreció i el suport del treball previ acordat en cada cas.

 

Tasques dels i les docents durant l’estada

Durant l’estada comptem amb la participació activa durant les activitats de tot l’equip docent que acompanya el grup, per tal que els aprenentatges siguin significatius i vinculats amb el treball a l’aula, que es du a terme abans i després de l’estada. En el següent vídeo podeu veure quines són les tasques que han de dur a terme l’equip docent durant l’estada al Camp d’Aprenentatge.