ESTADA 4t i 3r ESCOLA NABÍ

Aquesta setmana i dividits en dos torns, de dilluns a dimecres i de dimecres a divendres, hem tingut els alumnes de 4t i 3r de l’escola Nabí de Vallvidrera.

Vam començar la setmana anat a la cova de la Tuta i visitant les fonts del Llobregat. Vam continuar dimarts fent un estudi de la qualitat de l’aigua del riu per poder ajudar a la Lilit i saber si les seves amigues les truites podien viure en el tram de riu estudiat. I finalment dimecres va ser el torn del mirador del Pedraforca i l’estudi d’aquest paisatge. Vam acabar l’estada dinant a l’entorn del refugi Lluís Estasen.

El mateix dimecres van arribar els alumnes de 3r que van seguir el mateix guió, van pujar a la Tuta i visitar les fonts del Llobregat. Dijous vam anar al riu, que portava una mica més de cabal, per investigar la qualitat de l’aigua i divendres va ser el torn del paisatge del Pedraforca.

IMATGES 4t:

IMATGES 3r:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>