RoboCAT 2020 – El Campionat de Robòtica de Catalunya

Des de l’Associació El Racó dels Robotaires ens informen de la 5a edició de la RoboCATEl Campionat de Robòtica de Catalunya, que s’ambienta en els Bastaixos.

Els objectius principals del projecte RoboCAT són crear un entorn comú on compartir idees amb les persones que tenen inquietuds en l’àmbit tecnològic; fomentar la robòtica de muntatge i programari lliures; fer accessible i assequible la realització d’activitats robòtiques pels centres educatius i cívics; i potenciar el coneixement i estimació del patrimoni cultural, natural i artístic de Catalunya.

Els cursos de preparació, adreçats a mestres, professors i educadors que vulguin participar a la RoboCAT 2020, es celebraran en les següents dates:

– Curs de preparació de la Catalunya Central: dimecres 25 de setembre de 2019 de 18 a 20 hores a la Universitat de Vic.

– Curs de preparació de Barcelona: dijous 26 de setembre de 2019 de 18 a 20 hores al Centre Cívic del Convent de Sant Agustí.

– Curs de preparació de Girona: divendres 27 de setembre de 2019 de 18 a 20 hores a la sala d’actes del Centre Cívic del Barri Vell-Mercadal.

Els cursos són impartits per Make and Learn. L’entrada és gratuïta. Per participar en aquesta activitat cal inscriure’s prèviament a través del següent formulari abans del dia 13 de setembre. Les places són limitades.

Els tornejos locals de la RoboCAT 2020 es celebraran durant els mesos d’abril i maig de 2020. Ben aviat publicarem les dates i seus a la pàgina web del campionat. La Gran Final de la RoboCAT 2020 es celebrarà el dissabte 16 de maig de 2020 al matí a l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro.

El període d’inscripcions a la RoboCAT s’iniciarà el dilluns 2 de setembre de 2019 a les 9 del matí.

Trobareu tota la informació a la pàgina web robocat.cat i en els tres document adjunts a la missiva (bases, normativa, muntatge del taulell de joc i plànols), que us demanem que llegiu atentament.