Premi Aprenentatge-Servei

La Red Española de Aprendizaje-Servicio, Educo i l’Editorial Edebé engeguen una nova edició d’aquests Premis que volen reconèixer la tasca de centres d’Educació Infantil- Primària, Secundària-Batxillerat i Formació Professional, així com a entitats socials que desenvolupin pràctiques d’aprenentatge i servei.

Termini convocatòria: fins 15/09/2019
 
Objectius dels Premis

  1. Reconèixer la tasca dels centres educatius i entitats socials que integren l’aprenentatge dels estudiants amb accions solidàries destinades a millorar la qualitat de vida de la comunitat.
  2. Reconèixer les pràctiques d’Aprenentatge-Servei com a eina d’èxit educatiu i compromís social.
  3. Enfortir i difondre una cultura participativa, solidària i de compromís cívic, de manera que s’estimuli la divulgació i implementació de l’Aprenentatge-Servei.

Qui hi pot participar?

  • Tots els centres educatius de l’Estat espanyol públics, concertats o privats, dels nivells d’Infantil-Primària, ESO-Batxillerat i Formació Professional que estiguin desenvolupant pràctiques d’Aprenentatge-Servei.
  • Les entitats socials (entitats d’educació no formal, moviments i associacions juvenils, entitats d’educació en el lleure i agrupacions escolta, associacions de voluntariat, mediambientals, culturals, etc.) que estiguin desenvolupant pràctiques d’Aprenentatge-Servei en qualsevol de les comunitats autònomes.

Consulta les bases i terminis!