Inscripcions obertes: Formació d’estiu del Departament

Ja estan obertes les inscripcions de la convocatòria de formació d’estiu d’enguany. Podreu trobar formació en llengües estrangeres, formació científica, tecnològica, matemàtica i cultura digital, currículum i avaluació competencial per àmbits, coeducació i diversitat de gènere, àmbit artístic i interculturalitat.

El període d’inscripció és del 15 al 31 de maig (ambdós inclosos). Només es pot fer la inscripció a tres activitats en total. Per a cada activitat s’haurà d’indicar l’ordre de preferència, tenint en compte que cada activitat haurà de tenir una prioritat diferent. Els cursos els ofereix el Departament i compten com a mèrits. Són cursos pel professorat d’educació infantil, d’educació primària, d’educació secundària, de batxillerat, d’escola oficial d’idiomes, i de formació d’adults. Les persones que vulguin sol·licitar alguna activitat formativa d’estiu s’han d’assegurar de que disposen d’usuari i contrasenya XTEC actualitzats. 

A finals de juny podreu consultar a la pàgina web de Formació a les meves activitats, amb la vostra clau usuari i la vostra contrasenya de la XTEC, si alguna activitat us ha estat adjudicada.