Activitats formatives extraordinàries – Setembre 2020

Activitats de suport a la competència digital de centre i competència digital docent.

Inscripció: a partir de l’1 de setembre de 2020

Inici de les formacions: a partir del 3 de setembre de 2020 (en funció de l’activitat, consulteu el calendari de cada activitat)

 • Les TAC a la teva mida: Del 08/09/2020 al 30/09/2020. Activitat interzonal (Badalona, Sant Adrià del Besòs i Santa Coloma de Gramenet). Itinerari formatiu que consta de tres mòduls i que té una durada de tres setmanes. Cada mòdul tindrà una durada de 7h: cinc de treball i 2 de tasca individual. Cadascú escull el seu itinerari a partir dels vuit mòduls següents:
  1. Què fem amb les dades del centre? Identitat digital, protecció de dades i seguretat a internet.
  2. Moodle: primeres passes.
  3. Fem el moodle a la nostra mida. Moodle intermedi.
  4. Treu partit de La meva Xtec: Meet, Correu, Contactes, Calendari i Jamboard (pissarra digital).
  5. Treu partit del Drive: ús del Drive, documents de text, formularis i presentacions per al treball col·laboratiu.
  6. Google Classroom: de 0 a 100.
  7. Descobreix Genially: potència, interactivitat i integració, tot en un.
  8. Genially a fons.
  Si un/a professor/a té interès a fer més mòduls, pot inscriure’s a l’activitat “Les TAC a la teva mida (grup B)”  amb la condició de no repetir cap dels mòduls treballats en aquest itinerari.
  Es prioritzarà el professorat que formi part d’un equip de centre.
 • El benestar laboral: Mindfulness i relaxació en l’àmbit docent: Davant els moments de gran incertesa que es preveuen en el curs 20-21 aquesta formació tracta de proporcionar eines al docents per gestionar-la, que també són aplicables en altres moments de la vida laboral del docent. Objectius: Proporcionar eines de Mindfulness i relaxació als professionals de l’educació amb la finalitat de reduir l’estrès laboral i personal.
 • Acompanyament en la docència virtual. Estratègies d’organització curricular i gestió emocionalLa docència en entorns de docència virtual ha esdevingut un repte no només per als docents, sino també per a tota la comunitat educativa. Una comunitat educativa que ha de ser capaç de donar resposta als grans reptes als quals ens enfrontem, tot tenint en compte no només aspectes curriculars, sinó també els relacionats amb la competència digital, l’lorganització i gestió acadèmica i la gestió emocional a través de l’acció tutorial.
 • Pla d’Educació Digital de Catalunya – formació mentoritzada: Formació realitzada a centres educatius per part dels referents i mentors de cultura digital dels Serveis Educatius sobre ADMINISTRACIÓ DE LA CONSOLA DE GSUITE. Adreçat només a administradors de Gsuite de centre i equips directius.

Activitats en centre:

Activitats en centre (restringides als docents del centre) a partir de les demandes rebudes durant el mes de juny i juliol de 2020.


Enllaç a totes les activitats del PFZ


Les activitats de formació per al primer trimestre del proper curs 2020-2021 seran en format virtual donada la situació excepcional per la covid-19, en compliment de la Instrucció 6/2020, de 30 de juny, sobre mesures organitzatives, de prevenció i seguretat aplicables en l’etapa de la represa al personal de l’Administració de la Generalitat de Catalunya amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2