Acte d’inauguració telemàtica del curs escolar 2020-2021 8 de setembre de 12 a 13.30h

Accés a la VIDEOCONFERÈNCIA

L’acte d’inauguració del curs escolar 2020-21, adreçat especialment al conjunt de docents i als equips directius dels centres educatius de la ciutat, des de bressol fins a la universitat i obert també a tota la comunitat educativa, es farà el dimarts 8 de setembre, de 12 a 13.30 h, de forma no presencial.

Us fem arribar a sota l’enllaç d’inscripció. Un parell de dies abans de l’acte us farem arribar l’enllaç de la videoconferència a tots els inscrits. Des d’aquí us podeu descarregar el cartell de l’activitat per fer-ne difusió al centre.

INSCRIPCIÓ: aquí

ACCÉS A LA VIDEOCONFERÈNCIA: https://ja.cat/inicicursbdn

A l’acte s’informarà del Pla de Formació del Professorat i la Guia d’Activitats Educatives 2020-21, i clourà amb la conferència “Experimentació telemàtica, oportunitat pedagògica“, a càrrec de Marc Boada, divulgador científic i expert en ciència experimental.

Aquests últims mesos han significat un terratrèmol en molts àmbits i l’escola, l’institut i en general la docència n’han patit, també, les conseqüències. En aquesta conferència volem trencar una llança a favor de mantenir viu l’esperit experimental i aportar estratègies per fer més dinàmiques les sessions telemàtiques. De fet ens trobem davant d’un repte, desenvolupar noves tècniques per treballar les competències a distància. És un gran moment per fer menys de profe i més de coaching, per oferir mapes d’idees i paraules clau, per afegir al contingut pedagògic una mica de relat, per mostrar i estudiar fragments selectes de realitat i a més per no deixar d’experimentar. Experimentar per aprendre i per desenvolupar les capacitats d’observació, percepció i transformació de la matèria. Per tot això en aquesta xerrada telemàtica connectarem amb el laboratori d’en Marc Boada des d’on veurem alguns dels recursos que podem utilitzar per continuar ensenyant, encara que sigui a distància.

L’acte d’inauguració del curs escolar 2020-21 està organitzat conjuntament pel Servei Educatiu del DEGC i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.