Acte d’inauguració del curs escolar 2020-2021

L’acte d’inauguració del curs escolar 2020-21, adreçat especialment al conjunt de docents i als equips directius dels centres educatius de la ciutat, des de bressol fins a la universitat i obert també a tota la comunitat educativa, es farà el dimarts 8 de setembre, de 12 a 13.30 h, de forma no presencial.

Us fem arribar a sota l’enllaç d’inscripció. Un parell de dies abans de l’acte us farem arribar l’enllaç de la videoconferència a tots els inscrits. Des d’aquí us podeu descarregar el cartell de l’activitat per fer-ne difusió al centre.

INSCRIPCIÓ: https://ja.cat/inicicursbdn2021

ACCÉS A LA VIDEOCONFERÈNCIA: https://ja.cat/acces-VC-inicicursbdn

A l’acte s’informarà del Pla de Formació del Professorat i la Guia d’Activitats Educatives 2020-21, i clourà amb la conferència “Experimentació telemàtica, oportunitat pedagògica“, a càrrec de Marc Boada, divulgador científic i expert en ciència experimental.

Aquests últims mesos han significat un terratrèmol en molts àmbits i l’escola, l’institut i en general la docència n’han patit, també, les conseqüències. Anàlisis a banda volem trencar una llança a favor de mantenir viu l’esperit experimental. Potser ens haurem de re-confinar, amb sort tot caminarà poc a poc cap a la normalitat, però el que és segur és que mai hem de deixar d’experimentar. Experimentar per aprendre, per desenvolupar les capacitats d’observació, percepció i transformació de la matèria. En aquesta xerrada telemàtica connectarem amb el laboratori d’en Marc Boada des d’on veurem alguns dels recursos que podem utilitzar per continuar ensenyant, encara que sigui a distancia.

L’acte d’inauguració del curs escolar 2020-21 està organitzat conjuntament pel Servei Educatiu del DEGC i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.