4a edició de la Codeweek

L’objectiu de la 4a edició de la setmana de la programació Codeweek és promoure l’aprenentatge de la programació com a activitat que afavoreix la resolució de problemes, la creativitat i el pensament estructurat.

Durant els dies de la Codeweek es duran a terme diferents accions organitzades per institucions, voluntaris, universitats, centres educatius, empreses, totes elles centrades al voltant de la programació i dirigides a totes les edats.

A la XTEC, en constant actualització, trobareu presentacions sobre programació i robòtica que podeu fer servir a les aules (per infantil, primària i secundària), propostes d’activitats i recursos.

També teniu a la vostra disposició a Toolbox un recull d’apps per treballar amb la programació i experiències educatives associades.

http://toolbox.mobileworldcapital.com/apps/ios/metacategory:codeweek

http://toolbox.mobileworldcapital.com/apps/android/metacategory:codeweek

Finalment, al portal Edu365 els vostres alumnes trobaran recursos i propostes engrescadors al voltant de la robòtica i la programació.

Us animem a participar:

  • organitzant activitats relacionades amb la programació i l’alfabetització digital (presentacions, tallers, …) adreçades a tota la comunitat educativa (alumnat, professorat, famílies)

  • unint-vos a les iniciatives que s’organitzen arreu.

  • fent difusió a alumnes, companys i famílies de les activitats que es duran a terme al llarg d’aquests dies.

Tanmateix, us encoratgem a fer visibles totes les actuacions que realitzeu a la pàgina de la Codeweek (http://events.codeweek.eu/login/?next=/add/), no tan sols les programades específicament per a aquella setmana sinó també totes les activitats relacionades amb la programació i la robòtica que teniu integrades al centre de forma habitual al llarg del curs, per exemple, si participeu a les propostes didàctiques d’App Education, Impulsem la Robòtica, Scratch, etc. Si ompliu les dades que es demanen a la web esmentada, automàticament apareixereu al llistat d’esdeveniments i el vostre centre sortirà georeferenciat al mapa.