III jornada STEM a l’espai

El proper dissabte dia 3 d’octubre de 2020 es celebrarà la tercera edició de la Jornada STEM a l’Espai, dedicada a l’intercanvi d’experiències didàctiques relacionades amb l’univers i l’espai.  Degut a l’excepcionalitat deguda al COVID 19 aquest any la jornada tindrà format virtual. L’horari serà de 9.00 a 14.15 h

Com molts ja sabeu, STEM a l’Espai es celebra cada dos anys, en una data propera de la Setmana Mundial de l’Espai. És una jornada emmarcada a l’àmbit STEAM i especialment adreçada als mestres de primària i al professorat de secundària, però també oberta a altres professionals interessats en la temàtica.

En aquesta edició trobareu tallers, conferències, comunicacions i espais de debat. Comptem amb la participació de professorat que presentarà experiències d’aula, i també associacions d’amics de l’astronomia i observatoris amb propostes interessants. Estem segurs que aquesta jornada pot obrir la porta a contextos i connexions amb una ciència que és fascinant, molt motivadora i sovint poc coneguda. 

A la pàgina web del Projecte STEM a l’espai hi trobareu molta informació, recursos i materials per treballar a l’aula.

Us animem a participar de la jornada !!