Com treballar l’educació emocional des d’un enfocament transversal a l’etapa d’Infantil?

Formació: Ensenyant a sentir

Webinar sobre educació emocional en l’etapa d’Infantil

Dimecres 30/09 a les 18h30.

Gratuita

L’Educació Infantil és el primer nivell de l’educació i és on es formen les estructures neuronals que condicionaran el desenvolupament del nen al llarg de la seva vida. En aquestes edats, les emocions juguen un paper molt important. Treballar les emocions en aquesta etapa és prevenir problemes en el futur relacionats amb ansietat, estrès, conflictes, violència, impulsivitat, etc. També significa construir un futur amb més salut emocional, per a una millor convivència i major benestar personal i social.

Els pedagogs Rafael Bisquerra, Chema Lázaro i Arantxa Ribot ens parlaran de com potenciar les competències socioemocionals en l’etapa d’Infantil al proper webinar d’EduCaixaTalks Emociona que tindrà lloc el dimecres 30 de setembre a les 18h30. Reflexionarem sobre les metodologies i eines que té el professorat per a treballar l’educació emocional des d’un enfocament transversal amb els més petits i quines estratègies poden seguir per a implementar a l’aula.

Per assistir al webinar, registra’t i no oblidis participar a través del xat habilitat per a aquesta finalitat durant l’emissió o a través de Twitter utilitzant l’etiqueta #EduCaixatalksEmociona.