Cicle de conferències “Anar a Mar”

El proper dijous, 1 de desembre, a les 19 h, a l’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins de Badalona i dins del cicle de conferències ANAR A MAR, es farà la conferència:

EL MUSEU DE LA PESCA DE PALAMÓS: UNA EINA PER AL DESENVOLUPAMENT LOCAL

palamos2El Museu de la Pesca de Palamós va néixer amb l’objectiu de contribuir, com a element de qualitat, al desenvolupament cultural, econòmic i social de la comunitat. Treballa per afermar-se al propi territori i ajudar a provocar canvis i reflexions envers el patrimoni marítim i pesquer que afavoreixin la societat.

Amb el pas dels anys, els seus objectius han anat més enllà i, el Museu de la Pesca, ha esdevingut una referència a la Mediterrània pel que fa a la difusió del patrimoni marítim i a la memòria històrica d’una activitat que ha anat més enllà d’una activitat professional per convertir-se en patrimoni cultural, històric i gastronòmic.

L’historiador i director del Museu de Pesca de Palamós, en Miquel Martí, ens explicarà com va néixer el Museu de la Pesca de Palamós, com es gestiona i quins són els seus projectes de present i de futur.