Apps que identifiquen plantes

Google Lens: aquesta és una aplicació molt completa, entre les seves opcions permet saber el nom d’una planta si li prenem una foto. Immediatament ens enviarà a un enllaç d’Internet amb el nom de la planta i diverses fotos.

PlantNet app: és una altra bona aplicació, al fer una foto de la planta, no només ens donarà el nom sinó que també ens mostrarà altres plantes que tinguin característiques similars a la de la foto. Un altre avantatge és que no compta amb anuncis i també ens brinda l’opció d’afegir més d’una foto.

Garden Answers:  apuesta aplicació és molt ràpida a l’hora de donar-nos un nom, d’igual manera només amb fer una foto obtindrem les dades que desitgem.

Arbolapp: aquesta aplicació permet anar seleccionant fulles, segons la forma, té una informació guardada que s’usa a l’hora de voler identificar un arbre. És una més entre la llista de les millors a triar.

Green Fingers: a diferència de les altres aplicacions, aquesta no només compta amb el reconeixement de plantes mitjançant una foto, també brinda un recordatori de quan és necessari regar la planta, controlar la seva temperatura, etc.

Picture This: funciona igual que les altres aplicacions, només amb una foto obtindrem la informació desitjada. Aquesta té una gran quantitat de dades per als seus usuaris i es desenvolupa de manera ràpida i precisa.