Poesia animada per a un món més verd

L’autor anglès Tom Rivett-Carnac publica de manera gratuïta el llibre il·lustrat ‘El que va succeir quan tots ens vam aturar’ i un poema audiovisual al qual la primatòloga Jane Goodall presta la seva veu. El seu objectiu? Promoure una recuperació més verda i sostenible després de l’alarma sanitària del coronavirus.

Amb aquest llibre els adults poden compartir amb els nens un missatge positiu i d’esperança després de tants dies d’incertesa, que serveixi com a oportunitat per ensenyar-los a reconstruir un món millor i per pintar un futur que no estigui sumit en inundacions, incendis i pandèmies.

A l’autor moltes vegades li havien preguntat com parlar als nens sobre el canvi climàtic, i va decidir aprofitar les circumstàncies de l’confinament per escriure El que va succeir quan tots ens vam aturar, una història dirigida a pares i fills sobre el futur esperançador que ens espera després del confinament . S’hi mostra la grandesa de l’món en què vivim, mostrant una visió inspiradora del nostre planeta, renovat gràcies a l’obligació de quedar-se a casa a alt percentatge de la població, i que ens està esperant a l’sortir de l’confinament.

El llibre està acompanyat per les il·lustracions de la germana de Tom: Bee Rivett-Carnac, una famosa il·lustradora amb dues dècades d’experiència. L’animació es val de traços senzills i amables i colors pastissos per vertebrar la narració.

What Happened When We All Stopped