Banc de Recursos de la Lectura

Us trametem la informació que ens fan arribar des del Centre de Recursos Pedagògics de Sabadell.

Aquí teniu l’enllaç al butlletí del Banc De Recursos de la Lectura, elaborat pel grup de treball en xarxa dels Centres de Recursos Pedagògics de Catalunya, publicat a partir de la web: http://serveiseducatius.xtec.cat/bdrlectura/

Si encara no el coneixeu, us recomanem aquest banc de recursos com a eina per fomentar i dinamitzar la lectura al vostre centre. Hi trobareu recursos per treballar la comprensió lectora, competència informacional, lectura digital, biblioteca escolar, guies de lectura…

 Del butlletí del segon trimestre 2017-18 destaquem els apartats de:

  • Educació Literària: Tutorials per a booktubers. Marta Meneu ha preparat una sèrie de vídeos curts que ensenyen el procés per fer un canal de booktube, dins de la plataforma YouTube.

  • Guies de lectura: Guies del Garbell. Educació secundària. Aquest butlletí, fet a mida per a l’etapa de secundària, recull els llibres més interessants apareguts en els darrers Garbells. .

  • Efemèrides literàries: Any Joanot Martorell. El 2018 es compleixen cinc-cents cinquanta anys de la mort d’aquest escriptor medieval cèlebre per haver creat Tirant lo Blanc.

  • Agenda: Món Llibre” 2018: Festival literari per a infants i joves. Un any més, l’Institut de Cultura de Barcelona està preparant el festival de lectura infantil i juvenil Món Llibre que enguany es celebrarà els dies 14 i 15 d’abril.

Segur que hi trobareu molts més recursos interessants! Podeu fer la subscripció al butlletí trimestral per a rebre’l al correu personal xtec omplint aquest formulari.

Bona lectura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>