Noves activitats de formació individual

A més de la formació que fareu als centres i dels seminaris de coordinació (càrrecs, especialistes, etapes educatives…), aquest curs el Pla de Formació de Zona ofereix aquestes interessants activitats de formació individual:

4070411407 Jo i els (nos)altres. Parlem-ne (Cicle de conferències)
Reflexionarem sobre alguns dels reptes més importants de l’educació a l’actualitat mitjançant les ponències de tres experts:
– Félix Castillo (10/10/18): “La mirada apreciativa en la relació amb els altres”.
– Maria Pau González (17/10/18): “Treball en equip, canvi i organitzacions sostenibles”.
– Begoña Román (23/10/18): “Repensar l’escola: reflexions des de l’ètica”.

4070391407 L’art per capgirar l’aula (Taller)
Les propostes artístiques ens provoquen, ens qüestionen i ens permeten generar processos d’aprenentatge competencials i transversals a l’aula, que poden derivar cap a camins molt diversos. L’art ens fa créixer, doncs, en emocions i en coneixements.
– Dimas Fàbregas

 

4070371407 Coses que hem de fer per rodar una pel·lícula (recursos audiovisuals) (Curs)
Curs de creació i producció audiovisual pensat per a les necessitats de docents que volen dinamitzar projectes audiovisuals. Pensat per a qualsevol persona amb inquietuds creatives. No cal tenir cap mena d’experiència prèvia per poder seguir el taller sense problemes.
– Pere Arcas

4070461407 Mindfulnesss a l’aula (Curs)
Proposta per facilitar i acompanyar la introducció del mindfulness. Pensat per adquirir eines que permetin gestionar millor les emocions i fer front a situacions d’estrès. Entendre, dirigir i entrenar la capacitat de l’atenció, estar presents aquí i ara, regulació d’emocions, comunicació conscient…
– Elisenda Dalmau