!FEST 2a edició (30/11/2017)

Des del Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat es promou la segona edició de l’!FEST, que tindrà lloc el proper 30 de novembre al Palau Sant Jordi pretén inspirar i impregnar de tecnologia, ciència, innovació i disrupció a 7.000 joves que estaran disposats a jugar i a més de 1.000 docents preparats per “sacsejar” les ments dels estudiants per fer les seves aportacions a la societat. La jornada començarà a les 9:30h i acabarà a les 18:00h, amb 3 grans parts: Conferències, Exposició i Challenge. Hi haurà també un taller específic per als docents o tècnics/es  per poder reproduir l’activitat del Challenge als seus centres respectius.

L’!Fest, la festa de la innovació, la ciència i la tecnologia comptarà amb 4 activitats diferents: Meet Inspiration, espai de ponències, Virtual discovery una experiència gamificada i de realitat virtual per conèixer les últimes tendències en ciència i tecnologia de la mà d’empreses i emprenedors/es catalans/es, un workshop per a docents i el Dream BIG Challenge, un taller disruptiu en el qual s’hauran d’assolir els reptes.
Els assistents estaran ubicats a la pista o bé a la grada del mateix Palau Sant Jordi. La participació en el Dream BIG Challenge, es farà per equips mixtos entre alumnes i docents.

Inscripcions en grup
Inscripcions individuals

Estructura dels equips:

  • Una part del grup jugarà a pista (equip de pista).
  • La resta del grup juga a grada (equip de grada).

A tenir en compte:

  • El responsable de l’equip ha de ser un docent del centre.
  • Els centres de fora de Barcelona disposaran d’autocar per als seus equips complets (es posen 100 autocars distribuïts pel territori).
  • Tots els assistents han de portar smartphone amb bateries ben carregades (es recomana portar bateria extra i tablet per als docents).
  • És possible inscriure’s per lliure.
  • Els assistents inscrits per lliure no tenen dret a autocar, tot i que si hi ha places vacants es podran utilitzar.