Presentació Malet lila. Trenquem silencis

El Consell Comarcal de la Terra Alta, mitjançant el Servei d’Informació i Atenció a les Dones i amb la col·laboració del Servei Educatiu Terra Alta del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i finançat per l’Institut Català de les Dones, a través de la Secretaria d’Estat d’Igualtat del Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat, dins el Pacte d’Estat contra la violència masclista, es complau a convidar-vos a la presentació del projecte La Maleta Lila, amb el lema Trenquemsilencis.

La Maleta Lila és un projecte coeducatiu i de sensibilització social, s’emmarca dins els projectes d’intervenció comunitària de prevenció contra la violència, que des del Consell Comarcal portem a terme per sensibilitzar a la població en general i, en especial, als infants i persones joves, sobre la importància de la Igualtat i la no discriminació per la lluita contra la violència i altres temes vinculats.
Adreçat a tot l’alumnat i persones adultes de la Terra Alta pretén, mitjançant la lectura i el joc, reflexionar i debatre conjuntament qüestions com els rols de gènere, la violència masclista i l’abús sexual, entre d’altres.

 
L’acte es realitzarà a l’edifici del Telecentre de la Terra Alta, c. Povet de la Plana, 4 de Gandesa, el proper dia 17 de febrer, a les 18:00 hores.