L’Escola Doctor Ferran guanya el premi TurisTIC Challenge

L’Escola Doctor Ferran de Corbera ha guanyat el Premi TurisTIC Challenge impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

La proposta educativa TurisTIC Challenge s’emmarca en el Projecte Europeu de Competitivitat Territorial Turístic en Família que coordina la Diputació de Tarragona i que el Patronat de Turisme desenvolupa a través de tres operacions: Patrimoni Cultural, Platja innovadora i Vinya en família.

El projecte ha anat a càrrec dels alumnes de 3r i 4t de primària amb el treball que han realitzat en el Poble vell de Corbera d’Ebre:

La idea és aprofitar els espais més emblemàtics i segurs del poble vell del municipi per fer concerts i exposicions de diferents temàtiques que ofereixin una alternativa cultural més àmplia per a tota la família en un espai que està associat estrictament al relat històric de la Guerra Civil. Això permetria diversificar l’activitat i el públic que pot sentir-se atret per visitar este enclavament. L’alumnat proposa instal·lar-hi plafons interactius i dinamitzar les activitats fent ús de les xarxes socials.  (Aguaita.cat)

Moltes felicitats!!