La veu de la Terra. Projecte CdA Pau Casals

Ahir a la tarda es va presentar el nou Projecte LA VEU DE LA TERRA, que dóna continuïtat al projecte Dona la Nota, encara hi som a temps, elaborat pel Camp d’Aprenentatge Pau Casals. Es tracta d’una cantata que vol conscienciar sobre l’emergència climàtica, un dels grans reptes de la Humanitat, i a la vegada aporta materials didàctics per aprendre les cançons i dur a terme diverses activitats educatives. Entre els materials hi ha videoclips, tutorials, partitures, bases instrumentals i programacions curriculars, per complementar i facilitar la tasca del professorat de música i l’equip docent que vulgui participar en el projecte.

Us recordem que està en obert i a la vostra disposició.

Adjuntem el vídeo de la presentació perquè considerem que és un projecte excel·lent  i va dirigit a tota la comunitat educativa. 

També volem informar que el passat dissabte 20 de març es va emetre la Jornada virtual Les Veus de la Terra  amb l’objectiu de conscienciar i donar veu a la defensa del medi. Van intervenir diferents experts que treballen per la preservació del medi des d’àmbits diversos i des de l’entorn educatiu es va triar aquest projecte, concretament en David Melgar, director del CdA de Pau Casals, va tenir l’oportunitat de poder explicar-ho.