Capses d’aprenentatge. 9 de febrer

Dins de la formació Intercanvi d’experiències amb escoles inclusives, el proper dia 9 de febrer hi haurà la sessió Capses d’aprenentatge de 9.30 a 13.30 h a l’Escola Puig Cavaller. Anirà a càrrec de dos mestres de l’Escola Octavio Paz de Barcelona.

Les Capses d’aprenentatge son propostes de treball guiat i globalitzat que configuren una de les franges de treball cooperatiu entre infants de dos nivells d’edats diferents (1r-2n, 3r-4t i 5è-6è).

Amb aquesta franja de treball  promovem la investigació, l’experimentació, la construcció de coneixement i l’adquisició de les competències.

Classifiquen les capses en quatre grans àmbits distribuïts en espais diferents de l’escola: natural, social, artístic i comunicatiu.

Cada capsa conté una proposta de treball amb un repte a assolir. Segons la complexitat la capsa es pot realitzar individualment o en petit grup. El grup s’autogestiona el temps per arribar a la conclusió i/o producció final. Quan es finalitza la proposta es comparteix el resultats amb la resta de grups i cada infant s’autoavalua.

(Informació extreta de http://www.escolaoctaviopaz.cat/capses-daprenentatge)

Si encara no us heu inscrit, ho podeu fer des d’aquí. el codi de l’activitat és: 8100181810