Apropa’ t: Jornades de didàctica del patrimoni al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre

Els museus registrats de Tarragona i les Terres de l’Ebre, el Departament de Cultura, els Serveis Educatius del Tarragonès i els Serveis Educatius del Baix Ebre us conviden a Apropa’t, les jornades de didàctica del patrimoni que es realitzaran el proper 5 de novembre a Tortosa i el 12 de novembre a Tarragona.

El ric patrimoni del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre ofereix uns recursos didàctics a la comunitat educativa que van més enllà del que et puguis imaginar. En aquestes jornades, et convidem a descobrir, pensar i dissenyar les experiències educatives del teu patrimoni més proper. Apropa’t!.

A qui van dirigides?

Les jornades Apropa’t: diàlegs d’educació i patrimoni van dirigides al professorat de tots els nivells educatius, als professionals dels museus i la cultura i als estudiants universitaris que estiguin cursant estudis d’educació, patrimoni, museística o gestió cultural.

On i quan?

Les jornades es faran els matins del dissabte 5 de novembre al Museu de Tortosa, i del dissabte 12 de novembre a l’Institut Pere Martell del Complex Educatiu de Tarragona.

Vols més informació?

Al web jornadesapropat.cat hi trobaràs tota la informació de les jornades. Per a qualsevol dubte, ens pots contactar al correu hola@jornadesapropat.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>