XIè CANTEM: La ciutat i la lluna

El pròxim divendres, 13 de març de 2020, al pavelló poliesportiu d’Ivars d’Urgell, a les 20.30 hores tindrà lloc la onzena edició del CANTEM, activitat  emmarcada en les Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d’Urgell.

La cantata escollida per aquesta edició és “La ciutat i la lluna” de Poire Vallvé. Tracta d’una de les contradiccions que s’arrosseguen en molts racons de les nostres ciutats: la convivència entre la diversitat i la soledat. La cantata presenta uns menuts que pel fet de ser nous al veïnat, se senten sols. L’aparició d’unes pedres extraordinàries i misterioses, i la topada amb una sèrie de personatges del barri, faran que els petits es trobin i facin colla, amb la mirada còmplice de la lluna.

Aquesta activitat es coordina des del Seminari de professorat especialista de música del Pla d’Urgell i es prepara prèviament a cadascun dels centres educatius que hi participa. El dia de la posada en escena es pot veure com l’esforç individual suma en un resultat col·lectiu, amb la col·laboració de la jove orquestra de l’Escola Municipal de Música de Mollerussa.

Aquest any, els centres que hi participen són:

Esc. Arnau Berenguer (El Palau d’Anglesola)
Esc. Les Arrels (Mollerussa)
Esc. M. Ignasi Peraire (Mollerussa)
Esc. Sant Miquel (Miralcamp)
Esc. Francesc Arenes (Golmés)
Esc. La Bassa (Torregrossa)
CEE Siloé (Mollerussa)
Esc. Marinada (Vva. de Bellpuig)
Esc. Joaquim Palacín (Bellvís)
Esc. MDD de l’Horta (Ivars d’Urgell)
Esc. Vedruna Mollerussa (Mollerussa)
Esc. Pompeu Fabra (Mollerussa)
Esc. Minyons d’Urgell (Fondarella)
Esc. l’Estel (Castellnou de Seana)
Esc. Mossèn Ton Clavé (Vila-sana)
Esc. El Timó (Sidamon)
Esc. El Roser (El Poal)
Esc. El Sitjar (Linyola)

 

Enllaç al díptic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>