Premis Aprenentatge Servei

La Xarxa Espanyola d’Aprenentatge Servei, la Fundació Edebé i el Ministeri d’Educació i Formació Professional, impulsem la iniciativa dels Premis Aprenentatge Servei per reconèixer l’esforç i compromís en la millora de la societat per part dels nens, nenes i joves.

Enguany la convocatòria dels premis s’ha obert el 15 d’abril i es tancarà el 30 de setembre 2021. Ateses les circumstàncies de la pandèmia, acollirem també projectes fets al curs 2019-2020 i no solament al 2020-2021.

Es tracta d’accions de servei a la comunitat (netejar un estany contaminat, oferir un concert en una residència d’avis, organitzar una cursa solidària, etcètera) que emprenen nois i noies de Primària, Secundària, Formació Professional i Ocupacional i d’entitats socials, a la vegada que enforteixen els seus aprenentatges en coneixements, habilitats, actituds i valors.

Les tres entitats organitzadores, juntament amb l’Ajuntament d’Alcalà de Henares, la ciutat que acull l’acte online del lliurament de premis, assumim la gestió global de la iniciativa i comptem amb el suport de DKV Seguros, Fundació la Caixa, CENEAM (Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic), OEI (Organització d’Estats Iberoamericans)Fundació Ana Bella, Mullor SA, Educo, Torresco, Plena Inclusió, Esemtia, Fundació Princesa de Girona i Esade.

L’acte online de lliurament de premis tindrà lloc des d’Alcalà de Henares el divendres dia 17 de desembre, en el marc de la XIV Trobada Estatal d’Aprenentatge Servei.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>