II Jornada ACUDAM “Influencers 5G.Present i futur de la inclusió”

El 20 de novembre tindrà lloc la II JORNADA ACUDAM que porta per títol “Influencers 5G. Present i futur de la inclusió.” #disCAPACITAT en format taula rodona.

Igual que en la primera edició gaudirem d’un cartell de luxe amb la participació de 4 persones influents:

🔝 Abraham Orriols – presentador. Periodista dels Serveis Informatius de TV3. Recentment també ha estat col·laborador d’El Matí de Catalunya Ràdio.

🔝 Susana Rodríguez – ponent. Jugadora del Campionat d’Espanya de Pàdel en Cadira de Rodes (3a posició nacional femení), del Circuit Català (4a posició general) i presidenta del “Club Esportiu de Pàdel Adaptat Catalunya”.

🔝 Eloi Collell – ponent. Presentador del programa “Per què volen els avions” de TV3. Medallista Special Olympics a escala estatal i europea en la modalitat de natació.

🔝 Manel Eiximeno – ponent. Director del Centre de Recursos Educatius (CRE) ONCE Barcelona – Catalunya. Coordinador de l’àmbit d’intervenció del CRE a nivell educatiu a Aragó, Illes Balears, La Rioja i Navarra.

👍 Una jornada única a Catalunya que vol donar a conèixer i visibilitzar les realitats i capacitats de les persones amb disCAPACITAT. Els ponents de la jornada exposaran les seves trajectòries de vida personals i professionals generant coneixement, reflexió, debat i aportant diferents visions  sobre la igualtat d’oportunitats de les persones amb disCAPACITAT. Per altra part, també es reflexionarà sobre la relació actual i de futur dels mitjans de comunicació vers les persones amb altres capacitats.

🎥 La jornada serà retransmesa en streaming (online) des del Teatre L’Amistat de Mollerussa de les 10 h a les 11:30 h mitjançant el canal de Youtube de l’ACUDAM.

 

ℹ️ ✅   Tota la informació i inscripcions a https://www.acudam.org/jornada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>