Curs intensiu de Disseny Universal per a l’Aprenentatge Bàsic 

Us informem que ja està obert el termini d’inscripcions per al curs Intensiu de Disseny Universal per a l’Aprenentatge Bàsic per al mes de juliol.

Podeu fer la inscripció del 15 al 30 de maig en aquest enllaç.

La formació complerta de DUA és de 60h i està estructurada en tres nivells de concreció de 20 hores cadascun: DUA Bàsic, DUA intermig i DUA Avançat

Aquestes activitats conten de 5 sessions de 2:30h sincròniques, que es faran per videoconferència, del 1 al 12 de juliol. Hi  ha  4  activitats  ofertades  (3 de matí i 1  de tarda).

Aquesta formació pretén introduir als participants en les bases de la investigació neurocientífica i en el coneixement del Disseny Universal per a l’Aprenentatge (DUA), orientat a proporcionar elements introductoris al DUA per al desenvolupament professional, per mitjà d’experiències d’aprenentatge que afavoreixin els primers passos per a la implementació del DUA i d’altres elements rellevants per a l’educació inclusiva a les nostres pràctiques educatives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>