Acció col·laborativa #HoFemPerTothom

 

Des del Departament de Comunicació de la Fundació La Marató volen recordar a tothom la importància de l’ús de la mascareta per tal d’evitar el contagi de la Covid-19. L’adrecen a tots els nens i nenes, famílies i escoles de Catalunya amb l’objectiu de no només la portem per protegir-nos nosaltres, també per protegir els altres.

Des de l’instagram s’anima a participar de l’acció participativa #HoFemPerTothom: https://www.instagram.com/p/CIwJvwViZAC/?utm_source=ig_web_copy_link

LA MARATÓ 2020: ACCIÓ PARTICIPACIÓ: #HoFemPerTothom

  • La idea és recordar a tothom la importància de l’ús de la mascareta per tal d’evitar el contagi de la Covid-19. No només la portem per protegir-nos nosaltres, també per protegir els altres.
  • Ho farem a través d’una acció de participació via hashtag: #HoFemPerTothom
  • Convidar tothom a sumar-s’hi enviant una fotografia o un vídeo amb la mascareta posada i amb el nom de la persona/persones per qui la porten escrit a sobre (de la mascareta).
  • La crida la publicarem al web de La Marató, i exposarem les fotos enviades a través d’una galeria.
  • A través de les xarxes socials: fer crida a la participació amb fotografies d’algunes de les cares conegudes de la tele i la ràdio (amb mascareta posada + nom)

Us encoratgem a participar-hi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>