Xarxa o teranyina? Beneficis i riscos de les xarxes socials

Aquest és el títol de la conferència virtual que va tenir lloc  el passat dimecres 12 de maig a les 20 H, a càrrec del psicòleg Àlex Palau.

En ella vam poder actualitzar la informació que tenim sobre noves tecnologies. Els interessos que hi ha al darrera i la posició que ocupem els usuaris, sobretot els més joves, davant aquesta realitat tan quotidiana en aquests moments.

Es van analitzar els fonaments de les xarxes socials, videojocs, aplicacions i altres funcionalitats que podem trobar a la xarxa.

L’objectiu era comprendre el funcionament intern i la ideologia que amaga aquest entorn fascinant que és internet.

Es va incidir en els més joves, i es va posar de manifest de quina manera queden exposats davant el món digital que va creixent i incrementant la seva presència a les nostres vides dia a dia.

Aquesta activitat està emmarcada en el Pla de Millora d´Oportunitats Educatives i el Pla Educatiu d´Entorn de Mollerussa, oberta a totes les famílies, docents, comunitat educativa en general, persones relacionades amb l’àmbit municipal, social, cultural i de la salut,  sectors clau per desenvolupar amb èxit aquest Pla.

Aquí us adjuntem els tips més reeixits en format infografia:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>