VIII English Day

Emmarcat dins les Propostes Educatives al Pla d’Urgell per al curs 2020-2021, el proper 28 de maig de 2021 tindrà lloc el VIIIè English Day. A causa de la COVID, enguany, la jornada tindrà lloc de manera virtual de les 09.30 a 12.30 h i en els diferents centres educatius que hi participen. A l’inici de la jornada es realitzarà una connexió de tots els centres participants per fer la presentació i donar la benvinguda. Al final n’hi haurà una altra per acomiar-se tots plegats amb una flashmob de la cançó I LIKE TO MOVE IT i el lliurament virtual del diplomes de participació.

Aquesta iniciativa l’organitza el seminari d’especialistes de llengua anglesa. L’objectiu, a banda de afavorir la coneixença de l’alumnat que hi participa, és posar en valor la llengua anglesa com a vincle de comunicació.

En l’edició d’enguany hi participen 13 centres d’educació primària de la comarca. Entre les proves a realitzar s’hi troben: Photocall, Pictionay, Escape room, Running dictation, Run and guess, Guess the sentence, Karaoke….

Passeu una diada agradable gaudint en anglès!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>