Setmana de l’energia 2020

Del 22 al 26 de juny arriba de nou la Setmana de l’Energia 2020. Enguany en format virtual!!!

Des de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona s’han creat i adaptat diversos recursos d’educació i sensibilització ambiental com a recursos virtuals oberts i no territorialitzats que trobareu en aquest enllaç. Tots ells es poden fer servir des d’avui mateix, Dia Mundial del Medi Ambient, al llarg de la Setmana de l’Energia i durant tot l’estiu. També es preveu que estaran disponibles el curs vinent.

Els Challenges energètics casolans són tres reptes diferents en els quals es proposa a famílies que des de casa participin en algun dels tres o tots, facin cadena i convidin a altres amics i familiars a fer-los.

Els recursos d’enguany no estan sotmesos a petició via formulari i, en tot cas, us demanen que si en feu difusió o els feu servir els hi comuniqueu i els hi feu retorn en aquest correu: xarxasost@diba.cat

Animeu-vos a fer el vostre repte i a compartir-lo amb còpia a @xarxasost   

Per qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte amb la Secretaria tècnica de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat (Comte d’Urgell 187, 08036 Barcelona).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>