Primera edició de PREMIS A TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT. Centre de recerques MASCANÇÀ

 

El centre de recerques del Pla d’Urgell Mascançà convoca la primera edició de premis a treballs de recerca de batxillerat amb l’objectiu de fomentar l’esperit de recerca, despertar vocacions per a l’estudi i la investigació i incentivar la participació dels joves en la cultura de la comunitat comarcal del Pla d’Urgell.

Destinataris:

Poden optar al premi tots els alumnes de batxillerat dels instituts de secundària que hagin realitzat un treball de recerca relacionat amb la comarca del Pla d’Urgell.

Requisits:

Els treballs han de ser inèdits, escrits en català. No hi ha límit de treballs presentats per cada institut. Poden ser elaborats individualment o bé per grup si la dinàmica del treball o requereix.

La temàtica dels treballs ha d’estar relacionada directament amb el patrimoni històric, cultural, etnològic, industrial, agrícola, arquitectònic, lingüístic o natural de la comarca del Pla d’Urgell.

Presentació:

Els treballs s’han de presentar fins a les 14:00 del dia 30 de maig en un fitxer en format PDF a l’adreça mascansa.crpu@gmail.com . La presentació dels treballs inclourà les dades personals de l’autor/s, una selecció de sis paraules clau referents al treball i un breu resum del mateix.

Podeu consultar les bases en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>