Noves adquisicions al CRP. Documentació.

 

 

Avui ens han arribat aquests tres llibres que són com a tres joies pels docents. Són un referent en la documentació dels processos d´E/A dels infants i joves. Com aprenen, on posen l´atenció, perquè fan els processos que fan… ens donen una idea de COM DOCUMENTAR ELS NOSTRES PROJECTES D´AULA I DE CENTRE I INCLOURE-HO A LES CARPETES D´APRENENTATGE.

Com podreu veure, l´exquisitesa de les imatges, el sentit estètic de la maquetació i disseny i la qualitat i profunditat de les reflexions és espectacular. Les docents de Martinet tenen ja un bagatge important capturant moments i narrant les vivències, històries i aprenentatges que es teixeixen a l´escola.

Paral.lelament, també hi ha el llibre “A fora” que ens pot aportar alguna idea per a fer la transformació de les zones exteriors, tal i com ja us vàrem comentar a l´article sobre el repensar les zones exteriors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>